Головна » 2009 » Вересень » 14 » Як вибрати проектну організацію?
19:25
Як вибрати проектну організацію?

Як вибрати проектну організацію? – Цілком нормально, коли людина проводить мінітендер на проектні роботи, дизайн інтер'єру або фасаду. 

Для цього Ви можете скласти перелік основних питань, відповіді на яких з різних фірм дадуть Вам порівняльну характеристику.  При Вашому першому телефонному дзвінку Вам краще підготувати інформацію наступного плану:

1)     Вигляд Вашого об'єкту (новий проект або реконструкція старої будівлі) 

2)     Планована загальна площа на проектні роботи, поверховість; 

3)     Які вихідні дані у Вас вже є (Акт на землю, дозвіл на проектування, топографія,           геологія і тому подібне)     

4)     Інша інформація на ваш розсуд.   

5)     Чи виконувалися раніше подібні роботи?  

6)     Чи є ліцензія на проектування?

7)     Скільки коштує проект? И які розділи входять в нього? От кількості розділів буде залежати вартість. (Наприклад: АР, ГП, КЖ, ВК, ОВ, ЕО)

8)      Час виконання проекту?

9)      Інші Ваші запитання по проектуванню.

10)  Поцікавтесь про досвід проектування. Ознайомтесь з рівнем проектування на сайті.

Важливо пам'ятати: Мета - не заощадити на проектуванні, а отримати якісну проектну документацію, яка б примножила і перетворила Ваш вкладений час і гроші у декілька разів. Архітектурний сайт фірми «Архілюкс» пропонує практичну і інформаційну допомогу замовникам. Ми хочемо запроектувати максимально зручний  котедж для Вас, враховуючи Ваші побажання і нові технології. Будемо раді знайти однодумців-замовників на архітектурний шедевр. Ми свою роботу любимо і відносимося до неї відповідально. Дані рекомендації на проектування будинку, дизайн інтер'єру, будівництво і тому подібне розташовані по тематиках на кожній сторінці сайту, періодично оновлюються.

Переглядів: 609 | Додав: Zoriana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]